Салма Хайек излезе на червения килим за премиерата на

...
  Салма Хайек излезе на червения килим за премиерата на
Коментари Харесай

56-годишната Салма Хайек показа стегнато тяло в прозрачна рокля за премиера

  Салма Хайек излезе на аления килим за премиерата на новия филм Magic Mike (Професия: Стриптийзьор 3) в изцяло транспарантна рокля.

56-годишната актриса употребява момента, с цел да покаже какъв брой необикновено мощна е в транспарантната рокля - от коремните мускули до краката. Салма подхожда уравновесено към диетата си и обича да се движи, когато може.

Салма се стреми да работи по-умно, а не по-усилено, когато става въпрос за фитнес. И въпреки в последно време да не е споделяла доста за тренировките си, преди е разказвала по какъв начин тренира мускулите си и усъвършенства стойката си, до момента в който извършва ежедневните си задания.

В остаряло изявление за People Салма споделя, че въпреки да почита хората, които имат дисциплината да се вметнат в бърза HIIT сесия преди работа, тогава това не е било по силите ѝ. " Нямам време за извършения, работя ", споделя тя. " Имала съм и 20-часови дни. "

Вместо това тя е намерила способи да се движи през целия ден. " Работя с една жена в Лондон, която ме научи по какъв начин да държа тялото си по метод, при който мускулите се задействат през целия ден ", споделя тя пред People. " Така че, даже когато си миете зъбите, мускулите ви работят. "

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР